بازیگران فیلم و سریال

اسامی بازیگران فیلم غریب با نقش +بیوگرافی و عکس و داستان

بیوگرافی بازیگران فیلم غریب

بازیگران این فیلم عبارتند از بابک حمیدیان، مهران احمدی، رحیم نوروزی، هژیر سام احمدی، پردیس پور عابدینی، محمد رسول صفری، سام کبودوند، حسام محمودی، مجید اسماعیلی و فرهاد قائمیان با حضور افتخاری: جعفر دهقان، سامیه لک، سمیرا کریمی و محمد بروجردی.

اسامی بازیگران فیلم غریب با نقش +بیوگرافی و عکس و داستان

خلاصه داستان فیلم غریب

«غریب» برشی از زندگی شهید محمد بروجردی و رشادت‌های او در کردستان است که علاوه بر دریافت بیشترین تعداد جایزه در جشنواره فیلم فجر، به عنوان بهترین فیلم جشنواره «مقاومت» نیز شناخته شد.

احسان روحی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص داستان فیلم غریب اظهار کرد: سال‌هاست که به سینمای جنگ پرداخته شده است و داستان‌هایی مختلف که در پروسه جنگ رخ می‌دهد مورد بررسی قرار گرفته‌اند، اما آنچه فیلم سینمایی غریب و یا امثال آن مانند فیلم سینمایی «چ» را منحصر به‌فرد می‌کند، شخصیت محوری داستان و روایت جنگ از نگاه قهرمانان است که این اتفاق می‌تواند در هر جغرافیایی روی دهد.

اسامی بازیگران فیلم غریب با نقش +بیوگرافی و عکس و داستان

وی ادامه داد: مهمترین ویژگی فیلم سینمایی غریب این است که تنها به تاریخ نگاری و معرفی شهید بروجردی نمی‌پردازد و آنچه در پیرامون این شهید با مرکزیت ایشان رخ می‌دهد را به تصویر می‌کشد که همین مورد باعث می‌شود به شناختی از شهید بروجردی دست پیدا کرد.

این کارگردان و منتقد سینما با اشاره به پرداخت‌های فلیم غریب عنوان کرد: کارگردان این فیلم سینمایی بسیار تلاش می‌کند تا تمام بار روی دوش قهرمان نباشد، بلکه سعی می‌کند پیام و مقصود اصلی خود را با کمک بازیگران، دکوپاژ و طراحی‌ها برساند.

اسامی بازیگران فیلم غریب با نقش +بیوگرافی و عکس و داستان

روحی خاطرنشان کرد: در فیلم‌نامه شخصیت‌پردازی محکمی برای سایر کاراکترها وجود ندارد، اما کارگردان تلاش کرده تا نقاط ضعف فیلمنامه را برطرف کند و فیلم‌برداری نیز کاملا در خدمت روایت داستان است.

وی در خصوص نقاط قوت و ضعف فیلم سینمایی غریب گفت: بزرگترین نقطه قوت فیلم پرداختن به شخصیت شهید بروجردی در حین وقایع و مواجهه با اتفاقات جنگ است؛ در حقیقت نحوه مواجهه با اتفاقات است که شخصیت ایشان را بازگو می‌کند. در مقابل اما ساده گرفتن وضعیت سیاسی و ایدئولوژیک حاکم بر آن زمان را می‌توان به عنوان نقطه ضعف به حساب آورد.

اسامی بازیگران فیلم غریب با نقش +بیوگرافی و عکس و داستان

این کارگردان سینما اظهار کرد: حزب‌هایی مانند کومله، حزب خلق، مجاهدین و… وجود داشتند در صورتی که این حزب‌های سیاسی نقش بسیار پررنگ‌تری از استقلال‌طلبی داشتند و فیلمنامه‌نویس سعی داشته تا بیشتر روی جنبه احساسی فیلمنامه تاثیر بگذارد و در مقابله با شخصیت ضد قهرمان فیلم احساسی برخورد می‌کند، در صورتی که اگر ضد قهرمان قدرتمند نشان داده شود نقش قهرمان و پیروزی آن نیز پررنگ‌تر می‌شود.

وی اضافه کرد: در ادامه باید گفت که حضور برخی از شخصیت‌های اصلی داستان در فیلم مشخص نیست و به عبارتی نمی‌توان متوجه موضع آن‌ها در فیلم شد. به عقیده من فیلمنامه‌نویس سعی می‌کند تا بیشتر موضع خود را نشان دهد و غریب حاصل جمع‌بندی نویسنده در مورد اتفاقات است.

اسامی بازیگران فیلم غریب با نقش +بیوگرافی و عکس و داستان

روحی با اشاره به اینکه فیلم سینمایی غریب نمونه موفقی از قهرمانان ملی است، گفت: در جهانی که فیلم‌های کمدی مورد توجه هستند، فیلم غریب نیز غریب واقع شده است. البته باید گفت این فیلم سینمایی نمونه موفقی از قهرمانان ملی در جنگ تحمیلی کشورمان است، چراکه به شخصیت خود قهرمان فارغ از آنچه باعث شده قهرمان شناخته شود، شخصیت و موقعیتی که در تاریخ جنگ داشته و به ما نشان می‌دهد، می‌پردازد.

وی افزود: فروش فیلم سینمایی غریب نسبت به سایر فیلم‌های اکران شده در سینما قابل مقایسه نیست و این مسئله نشان می‌دهد که مردم تمایل زیادی به تماشای این نمونه فیلم‌ها دارند و ژانر جنگ یکی از پرطرفدارترین‌ها در جهان است. به عقیده من اگر آثار جنگی خود را با ویژگی‌های درون جنگی بسازیم آثار فاخری در سینمای جنگ داریم و در زمانی که فیلم‌های کمدی حضور دارند و تمایل بیشتر به این سمت است، فیلم‌هایی چون غریب یک غنیمت جنگی محسوب می‌شوند.

این منتقد سینما ادامه داد: فیلمسازان و تهیه‌کنندگان با ساخت فیلم‌های کمدی قصد کمک به اقتصاد جامعه را دارند و سلیقه مخاطب را صرفا به دلیل مسائل اقتصادی نادیده می‌گیرند، این در صورتی است که باید در تمام ژانرها فیلم با کیفیت تولید شود.

روحی عنوان کرد: باید گفت که پس از شیوع کرونا در کشور فیلمسازان تمایل دارند بیشتر فیلم‌های کمدی بسازند و از این طریق سینما را سرپا نگاه دارند.

رکورد فروش

«غریب» علاوه بر فروش ۱ میلیاردی در بخش جانبی، از چهارشنبه در پلتفرم فیلیمو به صورت آنلاین اکران شده و رکورد تماشا در ۲۴ ساعت نخست اکران فیلم‌های غیر کمدی را نیز شکسته است.

این اثر سینمایی در اکران آنلاین فیلم‌های غیر کمدی، رکورد فروش و تماشای برخط را به خود اختصاص داد و توانست در ۲۴ ساعت نخست پخش، نزدیک به یک میلیارد و سیصد میلیون تومان فروش داشته باشد.

«غریب» برشی از زندگی شهید محمد بروجردی و رشادت‌های او در کردستان است که علاوه بر دریافت بیشترین تعداد جایزه در جشنواره فیلم فجر، به عنوان بهترین فیلم جشنواره «مقاومت» نیز شناخته شد.

محمدحسین لطیفی کارگردان نام‌آشنای کشور در یاسوج درباره سفرش به این شهر و ارزیابی خود از روند برگزاری شصت و هفتمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان یاسوج‌ اظهار داشت: من خیلی از شهر یاسوج شنیده بودم ولی تاکنون به این استان سفری نداشتم خیلی خوشحالم که بلاخره توانستم به مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کنم.

با جشنواره سینمای جوان خیلی موافقم

وی عنوان کرد: در ارتباط با جشنواره سینمای جوان خیلی موافقم و جزو موافقان کامل چرخش این جشنواره در سطح استان‌های مختلف هستم به خاطر اینکه این دید و بازدیدهای فیلم‌سازهای جوان و آشنایی با فرهنگ‌های همدیگر می‌تواند خیلی جذاب باشد و این فیلم‌سازهای آینده ایران در اصل قرار است از اینجا بیرون بیایند پس بهتر است که این اتفاق در یک ایران وسیع و در جای جای آن اتفاق بیفتد.

لطیفی ابراز کرد: تا اینجایی هم که بنده دیدم به لحاظ مسئولانی که پذیرای این رویداد شدند تا امروز به خوبی به وظایف میزبانی خود عمل کردند و امکانات خوبی در اینجا برای برگزاری جشنواره را شاهدیم، سالن نسبتاً مناسب و شرایط خوبی وجود دارد و عزیزان دلسوزی این مهم را مدیریت می‌کنند.

خالق فیلم سینمایی غریب در پاسخ به این سئوال که آیا در این جشنواره با آثار کپی مشابه آثار سال‌های قبل رو به رو هستیم؟، عنوان کرد: نمی‌شود به این آثار، آثار کپی گفت بهتر است گفته شود که برگرفته از یک سری کارهای دیگر هستند انگار که می‌خواهند همدیگر را تکرار کنند و این اتفاق همیشگی است.

وی خاطرنشان کرد: بعضی از فیلمسازها یک سری موضوعاتی را می‌بینند و برمی‌دارند به گونه‌ی دیگری دوباره آن را کار می‌کنند این رو بله من در این جشنواره دیدم ولی بلاخره نتیجه همان است چیزی بالاتر از آن کاری که قبلا موفق بوده فیلمساز اضافه نکرده و فقط نوع نگاهش را عوض کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا