بیوگرافی رضا مراد صحرایی و همسرش و فرزندان از معلمی تا وزیر آموزش و پرورش
رضا مراد صحرایی کیست
رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش به جای یوسف نوری منصوب گردیده است.
تصدی رضا مراد صحرایی به وزارت آموزش و پرورش در وضعیتی میباشد که از پایان سال قبل تا به حال با چالش های بسیاری از قبیل عقب افتادن حقوق معلمین گریبانگیر وزارت آموزش و پرورش نیز بوده است.
پس، رضا مراد صحرایی برای اداره وزارتخانه زیر نظارت خودش به صورت حتمی با مشکل های بسیاری مواجه می شود.
امروز سه شنبه نهم خرداد ماه سال ۱۴۰۲، تمامی نماینده های مجلس شورای اسلامی پرونده رضا مراد صحرایی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش را پیگیری نمودند.
یکی از وزیران پیشنهادی آموزش و پرورش با ۱۶۷ رای مثبت و ۸۶ رای منفی و ۱۴ رای ممتنع و دو رای باطله توانست توجه نماینده های مجلس را مجذوب خود نماید.
رضا مراد صحرایی به جای یوسف نوری منصوب گردید. تصدی رضا مراد صحرایی به وزارت آموزش و پرورش در وضعیتی میباشد که در پایان سال قبل تا به حال چالشهای بسیاری از قبیل عقب افتادن حقوق معلمین، پیرامون وزارت آموزش و پرورش می باشد.
با نگاهی به کارنامه و سابقه کاری رضا مراد صحرایی، وزیر تازه آموزش و پرورش میتوان محورهای زیر را نام برد:
بیوگرافی رضا مراد صحرایی
رضا مراد صحرایی در تاریخ دوم بهمن ماه سال ۱۳۵۵ در شهر تهران به دنیا آمده است.
ایشان مدرک دیپلم اش را از دانشسرای تربیت معلم شهید رجایی شهرستان نورآباد استان لرستان دریافت کرده است. همچنین مدرک دانشگاهی خود را در مقطع لیسانس در رشته زبان در دانشگاه رازی کرمانشاه اخذ نموده است.
تحصیلات
رضا مراد صحرایی مدرک فوق لیسانس در رشته زبان شناسی را از دانشگاه علامه طباطبایی به پایان رسانیده است و مدرک دکترای خود را در رشته زبان شناسی همگانی در دانشگاه علامه طباطبایی را نیز دریافت نموده است.
رضا مراد صحرایی در زمان تحصیلاتش به عنوان یک دانشجوی منتخب کمیته منصوب شد. همچنین به عنوان دانشجوی نمونه کشوری در سال ۱۳۷۷
دانشجوی نمونه کشوری در سال ۷۹ و رتبه سوم جشنواره بینالمللی فارابی در سال ۱۳۹۴ منصوب گردیده بود.
سوابق
ایشان ۱۷ سال سابقه آموزش در مقاطع گوناگون تحصیلی را در پرونده کاری خود به ثبت رسانیده است.
همچنین ببینید:
بیوگرافی اسماعیل احمدی مشاور وزیر ورزش و همسرش
بیوگرافی امیرحسین حاجی نصیری توهین کننده به علی دایی
این چهره فعالیتش را در آموزش و پرورش در واقع به عنوان معلم پایه شروع نموده است و تجارب آموزش در مقاطع دبستان و متوسطه آموزش و پرورش را دارد.
از سایر سابقه فعالیتی ایشان می توان به: آموزش در دانشگاه اشاره نمود و همچنین یکی از اساتید در رشته زبان شناسی دانشگاه علامه طباطبایی، یکی از اساتید پژوهشگر برتر کشور ایران در وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت و درمان و معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی،
مدیر مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبان های دانشگاه علامه طباطبایی،
رئیس آموزش عالی سازمان شهید و ایثارگران کشور ایران همچنین سرپرستی معاونت فرهنگی سازمان شهید و ایثارگران،
معاون آموزش و پرورش و پژوهش سازمان سعدی و…. را نام برد.
آثار و تألیفات رضا مراد صحرایی
رضا مراد صحرایی بیشتر از ۴۰ کتب انتشار نموده در زمینه آموزش زبان فارسی و موضوع های دیگر را در بر دارد.
همچنین ۱۰ جلد کتب را خود ترجمه نموده است.
این کتب ها در واقع در زمینه های آموزش زبان، فرهنگ، سیاست و تاریخ می باشند.
رضا مراد صحرایی بیشتر از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی داخلی و خارجی را نیز انتشار کرده است.
از مدیریت دانشگاه فرهنگیان تا وزارت آموزش و پرورش
رضا مراد صحرایی از تاریخ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ ریاست دانشگاه فرهنگیان را عهده دار شد، ولی بعد از کناره گیری یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش با دستور ریاست جمهوری، رضا مراد صحرایی مدیر دانشگاه فرهنگیان را به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش انتخاب و همچنین مراسم استقرار ایشان نیز برپا گردید.
فرزندان رضا مراد صحرایی
آقای صحرایی افزوده بود که فرزندان ایشان در مدرسه های دولتی درس می خوانند.
وی در بیان این مطلب افزود:
هر دو فرزند من در مدرسه شاهد درس می خوانند. مدرسه شاهد یک مدرسه دولتی به حساب می آید و برای نام نویسی فرزند های فرهنگیان و ایثارگران امتیازهایی مختص می شود، ولی فرزند من مقام استانی اذان را به دست آورده است، در واقع اول این را میخواستم که پسرم را در یک مدرسه دولتی در بلوار کشاورز تهران نامنویسی نمایم، ولی به خاطر اینکه در نزدیکی ما نبود نام نویسی انجام ندادند.
ایشان در ادامه افزود: من نظرم را درباره یک برنامه به مجلس بازگو کردم، که در این برنامه، تحول آموزش و پرورش در نه محور می باشد و مهمترین قسمت آن مدرسه می باشد.
با ایده به مدرسه برمی گردیم در پی تحول می باشیم و اینکه مدرسه های دولتی بایستی به صورتی جلو بروند که مردم به مدرسه های دیگر روی نیاورند به خاطر همین بایستی روی مدرسه های دولتی در همه ابعاد فضا، دبیران و برنامه های آموزشی و تربیتی تمرکز کافی و فعالیت نماییم.
مدرسه ها بایستی رتبه بندی بشوند ولی در حال حاضر برای آمدن دانش آموز ها به مدرسه های تیزهوشان «سمپاد» شاهد در حال رقابت می باشیم البته بعضی از مدرسه های خصوصی از تیز هوشان نیز بهتر میباشند.